Novo u ponudi

Aluplast NEO – novi profil za PVC stolariju


Tvrtka Unipro od travnja 2023 godine u ponudi ima profil Aluplast NEO. Razlika između ovog profila u odnosu na druge profile je to što je u potpunosti izbačen čelični profil koji se prilikom proizvodnje ugrađuje u unutrašnjost profila.

Čelik je izbačen iz profila zato što je on dobar provoditelj topline odnosno hladnoće. Umjesto čeličnog ojačanja sada se koristi Powerdur traka koja služi za ojačanje profila a ne provodi toplinu. Powerdur traka se nalazi i u krilu i u okviru prozora. Time su se postigli maksimalno niski koeficijenti toplinske provodljivosti prozora.

Aluplast NEO je moguće koristiti za ulazna vrata, prozore i balkonska vrata kao i za otklopno klizne stijene.

Više o profilu

Ulazna vrata

Prozori i balkonska vrata

Zatražite ponudu za stolariju sa profilom ALUPLAST NEO

Pošalji upit

Aluminijska ulazna vrata sa skrivenim krilom


Početkom 2023. uveli smo u našu ponudu Aluminijska ulazna vrata sa skrivenim krilom. Skriveno krilo može biti jednostrano (samo sa vanjske strane) ili obostrano (sa unutarnje i vanjske strane).

U ponudi imamo vrata Eutherm u koja se ugrađuju dekorativni paneli vrhunske kvalitete proizvođača Grad Export d.o.o.

Aluminijski profil koji se koristi prilikom proizvodnje vrata je SCHUCO. Mogućnosti odabira su brojne, vi birate a mi vam to ispunimo.

Zatražite ponudu za ulazna vrata

Nakon što se konfigurirali vaša vrata, važno je da nam pošaljite referentni broj i u najkraćem roku šaljemo vam ponudu za ulazna vrata po vašoj mjeri.


Konfigurator vrata Pošalji broj iz konfiguratora